OVER
ONS

Over Brekerz

Voor ons is geen project te complex. Grootschalig of kleinschalig, voor een bedrijf of particulier. Brekerz grijpt de uitdaging met beide handen aan. Wij zijn specialist op het gebied van renovatiestrippen, verwijderen vloerafwerking en totaalsloop.

Door onze brede expertise kunnen wij maatwerk leveren aan onze opdrachtgevers. Wij luisteren naar hun wensen en eisen en maken vervolgens een nauwkeurig plan dat aansluit op onze circulaire werkwijze.

Missie

Bij Brekerz overzien we het gehele slooptraject. Van het begin tot eind weten onze opdrachtgevers dat ze op ons kunnen rekenen. Wij werken uiterst secuur en met aandacht voor mens en milieu. Door het hele proces denken en werken wij circulair. Slopen is een gecompliceerde klus wat niet alleen effectief, maar ook duurzaam moet worden uitgevoerd. Door echte vakmensen, die weten wat ze doen. Door zowel onze kennis als expertise en ervaring in de sloopbranche weet Brekerz uniek werk te leveren. Dit zie je niet alleen terug in onze resultaten, maar ook door onze tevreden opdrachtgevers én ons hechte team van professionals.

Visie

Net als de ontwikkelingen in de bouw innoveren wij ook continu. Brekerz verbetert daar waar mogelijk zijn processen en werkwijze. Wij hebben kwaliteit en efficiëntie hoog in het vaandel staan en blijven dit optimaliseren.

Brekerz:

  • Denkt mee in voor en tijdens  het hele traject. Door deze betrokkenheid bouwen we een echte vertrouwensband op met onze opdrachtgevers.

  • Werkt bewust, is uiterst vakkundig en staat voor zowel snelheid als zorgvuldigheid.

  • Neemt alle zorg in  uit handen en is hierdoor breed inzetbaar.

  • Staat voor veiligheid én gezondheid. Natuurlijk voor onze werknemers op de werkvloer, maar ook voor jou als opdrachtgever en andere belangengroepen zoals omwonenden.

  • Werkt ten alle tijde duurzaam. Niet alleen door het scheiden van materialen tijdens de sloop, maar ook door het hergebruiken van materialen ná het verwijderen


Diensten
Contact
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© Brekerz