DE EERSTE
STAP NAAR
NIEUWE DINGEN

Referenties

Neem het niet van ons aan, maar van onze klanten.

Mocht u vragen hebben n.a.v. een of meerdere referenties, dan horen we dat natuurlijk graag van u.

VB vastgoedinrichter B.V.

Al geruime tijd werken wij naar volle tevredenheid samen met Brekerz. VB vastgoedinrichter B.V. werkt met vaste onderaannemers en specialisten in hun eigen disciplines. Vakmanschap, vertrouwen en betrouwbaarheid is voor ons erg belangrijk. Brekerz verzorgt voor ons daarom alle demontage-, sloop- en aanverwante werkzaamheden. Met grote zorgvuldigheid ontmantelen ze complete gebouwen, maar ook kleine klussen worden met dezelfde snelheid, affiniteit en efficiency uitgevoerd. Niet alleen wij, maar ook onze opdrachtgevers zijn zeer tevreden met Brekerz.  

P. van Bree
VB vastgoedinrichter B.V.

Particulier

Werkzaamheden worden door Brekerz keurig en op tijd uitgevoerd. De communicatie verloopt door het hele traject vlekkeloos. Brekerz doet niet zomaar rücksichtslos slopen, maar heeft ons ook van geweldige adviezen voorzien. Afspraak is afspraak; dat geldt zeker voor deze ongelofelijk harde werkers. Netheid, discipline en snelheid zijn zaken waar dit bedrijf echt in uitblinkt. Wat ze beloven komen ze na en dat is in deze tijd helaas geen vanzelfsprekendheid. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is top. Kortom een bedrijf wat wij zeker kunnen aanraden!

Marc Philipart
particulier

Bouwbedrijf Schepers

Brekerz heeft voor ons diverse sloop- en grondwerkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Tot deze werkzaamheden behoren het strippen van gebouwen voor transformatieprojecten, de totaalsloop van gebouwen voor nieuwbouwprojecten en waar nodig de diverse grondwerken. Brekerz is een partij die meedenkt en van aanpakken weet!

Lars Swaanen
Bouwbedrijf Schepers

DE KRACHT
VAN
BREKERZ

Wij zijn geen onbekende in het vak. Brekerz beschikt dan ook over alle benodigde deskundigheid om een slooptraject feilloos uit te voeren. Door de jaren heen hebben we een unieke en uiterst efficiënte werkwijze weten te ontwikkelen.

Brekerz is

  • Betrouwbaar

  • Vakkundig

  • Betrokken

  • Duurzaam

  • Meedenkend

  • Breed inzetbaar

  • Veiligheid voorop


Diensten
Contact
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© Brekerz