DE EERSTE
STAP NAAR
NIEUWE DINGEN

Renovatiesloop

Bij renovatiesloop behoudt de constructie van het betreffende gebouw zijn originele staat. Het pand wordt door ons team compleet of deels ontmanteld. Wij maken de locatie zo geheel gereed voor zijn nieuwe bestemming: een verbouwing, renovatie of modernisering. Brekerz is inzetbaar voor vrijwel ieder renovatietraject.

Van een oude fabriek tot een bedrijfskantoor en van een woning tot een geheel appartementencomplex. Met jaren aan ervaring hebben wij een brede expertise weten te ontwikkelen. Brekerz werkt uiterst effectief en altijd milieubewust. Circulair werken is voor ons dan ook het fundament voor elk sloopproject.

RENOVATIEstrippen

Voorafgaand aan een project wordt er een gedetailleerd plan van aanpak uitgewerkt. Een van onze deskundigen komt hiervoor de locatie bezichtigen. Door middel van een demontageplan brengen wij alle aanwezige materiaalsoorten in kaart. Op basis hiervan maken we een inventarisatie van welke materialen en grondstoffen hergebruikt kunnen worden. Gedurende de uitvoering worden de materialen zorgvuldig gedemonteerd en direct efficiënt gescheiden in containers. Dit voorkomt niet alleen meer werk achteraf, maar bespaart ook in kosten. Ontmantelen, scheiden, hergebruiken. Dat is hoe wij meewerken aan een circulaire economie.

Brekerz regelt het hele traject van de renovatiesloop van begin tot eind. Wij nemen zo alle zorg uit handen van onze opdrachtgevers. Wij communiceren onder andere met de aannemer die na de sloop de resterende renovatie van het pand overneemt. Door ons voorwerk kennen wij het gebouw van binnenuit. Wij denken mee met de aannemer en zorgen voor een optimale overdracht.

Wij hanteren te allen tijde een duurzame werkwijze. Het kan voorkomen dat er asbest aanwezig is in het betreffende pand. Brekerz geeft ook advies over asbestsanering en werkt samen met derden die gespecialiseerd zijn in asbestverwijdering. Wil je meer weten over onze werkwijze? Bekijk dan zeker onze LinkedIn pagina. Of neem contact op voor meer informatie.

DE KRACHT
VAN
BREKERZ

Wij zijn geen onbekende in het vak. Brekerz beschikt dan ook over alle benodigde deskundigheid om een slooptraject feilloos uit te voeren. Door de jaren heen hebben we een unieke en uiterst efficiënte werkwijze weten te ontwikkelen.

Brekerz is

  • Betrouwbaar

  • Vakkundig

  • Betrokken

  • Duurzaam

  • Meedenkend

  • prima bereikbaar

  • Veiligheid voorop


Diensten
Contact
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© Brekerz