sloopbedrijf
Eindhoven

Totaalsloop

Op zoek naar een sloopbedrijf in Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden maatwerk totaalsloop voor iedereen. Met totaalsloop wordt een pand in zijn geheel gesloopt. Het betreffende gebouw kan verouderd zijn, dient uitgebreid te worden of krijgt een compleet nieuwe bestemming. Iedere sloop is uniek en vereist maatwerk.

Door jaren aan ervaring en ons team van deskundigen zijn wij in staat de meest complexe klussen te klaren. Onder onze brede expertise vallen panden als woningen en kantoren, maar ook appartementencomplexen of historische gebouwen.

TOTAALSLOOP door een sloopbedrijf in Eindhoven

Brekerz werkt uiterst effectief en altijd milieubewust. Circulair slopen is voor ons dan ook het fundament voor ieder sloopproject. Door middel van een demontageplan brengen wij alle aanwezige materiaalsoorten van de sloop in kaart. Een van onze sloopdeskundigen komt voorafgaande de sloop de locatie bezichtigen. Wij maken zo een gedetailleerde inventarisatie van welke materialen en grondstoffen hergebruikt kunnen worden. Gedurende de sloop worden de materialen zorgvuldig gedemonteerd en direct efficiënt gescheiden in containers. Dit voorkomt niet alleen meerwerk achteraf, maar bespaart ook in kosten. Ontmantelen, scheiden, hergebruiken. Dat is hoe wij meewerken aan een circulaire economie.

Zodra de binnenkant van het pand compleet is ontmanteld gaat de totaalsloop van start. Brekerz begint de sloop op het dak en haalt het pand zo secuur in fases neer. Wij graven tevens de fundering uit. Indien gewenst kunnen wij ook het nieuwe grondwerk uitvoeren voor de nieuwe bestemming van de locatie. Wij denken hiermee mee met de aannemer voor de nieuwbouw. Uiteindelijk maken we de locatie geheel puinvrij en zorgen we voor een optimale overdracht.

Wij hanteren te allen tijde een duurzame werkwijze. Het kan voorkomen dat er asbest aanwezig is in het betreffende slooppand. Brekerz geeft ook advies over asbestsanering en werkt samen met derden die gespecialiseerd zijn in asbestverwijdering. Op die manier bieden we als sloopbedrijf in Eindhoven maatwerk voor iedereen.

Wil je meer weten over onze werkwijze? Bekijk dan zeker eens onze LinkedIn pagina. Of neem contact met ons op voor meer informatie.

DE KRACHT
VAN
BREKERZ

Wij zijn geen onbekende in het vak. Brekerz beschikt dan ook over alle benodigde deskundigheid om een slooptraject feilloos uit te voeren. Door de jaren heen hebben we een unieke en uiterst efficiënte werkwijze weten te ontwikkelen.

Brekerz is

  • Betrouwbaar

  • Vakkundig

  • Betrokken

  • Duurzaam

  • Meedenkend

  • Breed inzetbaar

  • Veiligheid voorop


Diensten
Contact
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© Brekerz